Ballonvaren vanuit Willemstad bij ballonvaartmaken.com… hoe gaat dat?

Een heteluchtballonvaart is een unieke belevenis. Rustig zwevend door de lucht heeft u een fantastisch zicht op het landschap, of op het dorp of de stad waar u woont. Af en toe hoort u de brander, maar als die uit staat dan is het heerlijk rustig boven in de lucht. Een tochtje met een heteluchtballon is de ultieme manier om deze droom in vervulling te laten gaan. U zult uw omgeving vanuit een heel ander punt beleven en neerkijken op alles waar u met de luchtballon overheen vaart. Een luchtballonvaart is daarom iets dat u echt eens gedaan moet hebben in uw leven.

Wist u dat u in een luchtballon geen hoogtevrees heeft? Dat komt omdat het in de ballon zelf windstil is en omdat u geen contact heeft met de grond. Vele mensen met hoogtevrees stapten ooit in de mand van een heteluchtballon en zeiden na afloop niets van hun hoogtevrees gemerkt te hebben. Wist u trouwens dat de luchtballon een van de veiligste vervoermiddelen van Nederland en België is? Wist u ook dat een ballon niet vliegt, maar vaart? De vaak gebruikte term ballonvlucht is daarom eigenlijk niet terecht. Een ballon vaart op de wind, daarom spreekt men vooral over ballon varen.

U maakt niet alleen een ballonvaart, u wordt ook betrokken bij de opbouw en het inpakken van de ballon. Na afloop krijgt u een drankje en een certificaat als herinnering aan een mooie ballonvaart.

Op de dag dat uw ballonvaart vanuit Willemstad nb gepland staat, krijgt u van ons personeel te horen of de vaart door kan gaan. Soms is het namelijk zo dat de weersomstandigheden geen veilige en kwalitatieve ballonvaart vanuit Willemstad nb toestaan en in dat geval spreken we altijd een nieuwe datum af. Dit doen we voor uw eigen veiligheid en onze piloten varen altijd op safe. Ook kan het voorkomen dat er door de windrichting- of snelheid moet worden uitgeweken. Als we bijvoorbeeld geen veilige of kwalitatieve vaart kunnen aanbieden vanuit Willemstad nb, kan het voorkomen dat we uitwijken naar één van de omliggende plaatsen. Vervolgens gaan we dan ons uiterste best doen om u alsnog Willemstad nb van boven te laten zien. Sowieso kunt u in een luchtballon kilometers ver kijken, dus u ziet gegarandeerd de omgeving van Willemstad nb. Vaak komt het echter helemaal niet zover en kan uw ballonvaart vanuit Willemstad nb gewoon plaatsvinden vanaf de afgesproken locatie. Afhankelijk van de windsnelheid wordt u door de wind meegenomen op en onvergetelijke reis door de lucht: soms tot wel 40 kilometer ver. Nadat er een uur is gevaren of als de schemering invalt, zet de piloot de landing in. Als alles is opgeruimd en u bent gedoopt tot baron of barones is het avontuur van uw ballonvaart voorbij. Wij brengen u terug naar de opstijglocatie en thuis kunt u nagenieten van de ervaringen die u hebt opgedaan in de luchtballon.

 

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Nee! De prijzen bij ballonvaartmaken.com  all-inclusive prijzen. Afgezien van €2,50 aan transactiekosten komt er gegarandeerd geen cent meer bij. Voor de prijs die u betaald, krijgt u een ballonvaart vanuit Willemstad nb van minstens een uur, champagne en certificaten na afloop van de ballonvaart, vervoer terug naar de locatie van opstijgen, een gezellig programma met gecertificeerd personeel en een onvergetelijke ervaring. En last but not least: ook alle benodigde verzekeringen en vergunningen zijn geregeld. Uiteraard worden ook hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Met andere woorden: de afgesproken prijs is ook echt de afgesproken prijs. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is instappen en genieten van uw ballonvaart boven Willemstad nb!

Graag verzorgt ballonvaartmaken voor u een geweldige ballonvaart in de regio Willemstad nb. Kijk snel hieronder voor alle mogelijkheden tot het maken van een ballonvaart! Ballonvaren met ballonvaartmaken.com over o.a. Willemstad nb. Het is elke keer weer een bijzondere ervaring om zo boven de aarde te zweven, te genieten van de stilte en het avontuur waar de wind je brengen zal.

Wilt u meer weten over ballonvaren over Willemstad nb, neem dan contact met ballonvaartmaken.com op. U kunt tevens direct reserveren.